EEN ANDERE KIJK OP HIV, AIDS, OORZAKEN, BEHANDELINGEN EN GEVOLGEN

Nieuw op de site:

Waar is het 'overstelpend bewijs'
Bij de dood van Christine Maggiore
HIV/AIDS en het NRC
Gouden toekomst
Aids of ondervoeding?
Kindergenocide
Hoe het begon
(Product) RED
Wereldaidsdag
$1.000.000 beloning

Actueel

Beginselverklaring

Dr. Wilhelm Godschalk legt nog eens haarfijn uit hoe dat nou zit met HIV/AIDS dissidenten.

Zijn column staat hier...

Eliza Jane Scovill died of an Allergic Reaction to Amoxicillin – Not AIDS

Christine Maggiore's dochter stierf niet aan AIDS, maar aan de gevolgen van een vorm van penicilline...!
Klik hier

COLUMNS

index:

beginselverklaring

Waar is het 'overstelpend bewijs'
Bij de dood van Christine Maggiore
HIV/AIDS en NRC
Gouden toekomst
Aids/ondervoeding
Kindergenocide
Hoe het begon
(Product) RED
wereld aids dag
$1.000.000 beloning
HIV aangeklaagd
Dokter > dealer
HIV-mutatie
HIV - testen?
Time to deliver?
'Gay Pride'
Risicovol beroep
Aids vs DDR
Herdenking
Claus Köhnlein
Thimerosal
Wereld aids dag
Graf van een kind

Kinderen en Genocide

Hoe verminderen we de wereldbevolking?

Wilhelm Godschalk
april 2008

 

Klik voor een vergroting...Gezien de toenemende wereldbevolking is het duidelijk dat er een punt bereikt zal worden waar de aarde niet meer leefbaar is. Het aantal mensen op aarde moet dus drastisch verminderen. Nu zijn er mensen die zo'n hoge dunk van zichzelf hebben dat ze deze klus als hun persoonijke opdracht beschouwen. Deze plurken zijn niet van plan om de bevolkingsbeperking aan Moeder Aarde zelf over te laten. Natuurrampen zoals aardbevingen, overstromingen, meteoriet-inslagen, en vulkanische uitbarstingen, maar ook insectenplagen en epidemieen hebben in het verleden bewezen zeer effectief te zijn voor het verdelgen van bepaalde diersoorten. Maar het bezwaar is dat al die natuurkrachten onbevooroordeeld zijn. Stel je voor! Bij een natuurramp heb je als blanke Uebermensch evenveel kans om het loodje te leggen als zo'n zwarte, of zo'n nicht! Dus waarom niet zelf ingrijpen en de wereldbevolking decimeren door met de "minder gewenste volksgroepen" te beginnen?

HIV$AIDS is uitsteked bruikbaar voor onze doeleinden. Nee, we beginnen natuurlijk geen AIDS acties op Nantucket, Martha's Vineyard, of Long Island. Daar wonen de Good People... Neeee, Afrika! Daar moeten we zijn. En India. Daar vinden we het tuig dat het eerst verdelgd moet worden. Die lui zijn arm, en daar hebben we niks aan, behalve dan als proefkonijnen voor onze vrienden van de farma-industrie... en onze andere vrienden in de militaire sector, die af en toe hun nieuwste chemische en biologische wapentuig willen testen.

Nog niet misselijk en afgehaakt? Wel, hier komt het logische vervolg:

Genocide werkt het snelst as je begint met het uitroeien van jonge kinderen. Dat principe is al meermalen in de geschiedenis toegepast. In deze tijd wil men echter graag de schijn van beschaving ophouden. Wat te doen?
De krakkemikkige "HIV-test" biedt een ideale oplossing: Onder de vele kruisreacties die een positieve uitslag veroorzaken bevindt zich een heel nuttige: Zwangere vrouwen testen meestal positief. Door het testen van zwangere vrouwen sterk op te voeren verkrijgt men zo een grote groep van slachtoffers die je kan wijsmaken dat ze besmet zijn met een vreselijk virus, maar dat ze hun kind kunnen redden door te beginnen met eerst zelf gifpillen te slikken, en dan, na de geboorte van de baby, ook die nog een dosis van het verdelgingsmiddel toe te dienen. "Vooral geen borstvoeding! O nee! Alleen "Baby formula with AZT". Of Nevirapine... Kenne me lache... En als je je niet aan de instructies houdt, dan nemen we jou je kind af. We zijn hier levens aan het redden, verdomme! We hebben geen tijd om naar domme praatjes te luisteren. Voor kinderen van onverstandige moeders hebben we een speciaal tehuis, waar ze het wurm levensreddende middelen toedienen door een sonde, direct in de maag. Moet je 't zelf maar weten..."

Mensen in derde-wereld landen: Weten jullie nu nog niet wat je misdaan hebt? Jullie zijn arm, en daar zul je voor boeten! Vergiftigd worden jullie allemaal!

Reageren op dit artikel? Klik hier.

zo maar een citaat
 

Weet jij wat je slikt?

Komt je internist met een nieuw voorstel? Kijk dan éérst hier!


Tine van der Maas doet er wat aan! Verbluffende filmfragmenten.

Nederlands ondertiteld!

Met dank aan...

Ton Geurtsen, voor het vertalen van al die citaten onderaan elke pagina.

© 2005-2008 Copyright Andere Kijk – alle rechten voorbehouden – ontwerp en bouw door Gert Brax
Deze website wordt niet gesponsord door de farmaceutische industrie